Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 89.54 €

Xiaomi Hutt W55 Window Cleaning Robot, White - langų valymo robotas

180.44 €
269.98 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Xiaomi Hutt Window Cleaning Robot W55 - langus valantis robotas jau pelnė apdovanojumus už inovatyvumą, unikalumą ir išskirtinį dizainą.

Išmanus prietaisas, kuris geba suplanuoti valymo kelią, išvengti kliūčių ir grįžti į pradinį tašką
Naujausi jutikliai aptinka kampus ir pašalinius objektus, todėl išvengiama susidūrimo ar kritimo pavojaus. Prietaisas grįžta ten, kur pradėjo valymo kelią, todėl robotą visuomet lengva pasiekti. Robotas valo ne tradiciniu keliu, kuris primena N raidę, o Z ir W raides primenančiu judėjimu. Taip kur kas efektyviau nuvalomi net ir sunkiai pašalinami nešvarumai.

Itin galingas langų valymo robotas, galintis išvalyti įvairaus tipo nešvarumus
Galite pasirinkti norimą valymo galingumą – be vargo pašalinsite lietaus lašų žymes, smėlį, žiedadulkes, paukščių ekskrementus bei kitus nešvarumus.

Atsparus ir patikimas veikimas
Langų valymo robotas sukonstruotas taip, kad nenukristų nuo stiklinių paviršių, be to, unikalių technologijų dėka, robotas yra atsparus net itin stipriems vėjo gūsiams. Prietaisas nenukrenta net išjungus maitinimą.

Sukurtas taip, kad išsilaikytų net ant pačio lygiausio paviršiaus
"Anti-drop" jutiklis padeda prietaisui išsilaikyti ant lango paviršiaus – net greitai judant, keičiant padėtį, sukinėjantis. Šis langų valymo robotas niekuomet neužstrigs susidūrus su kliūtimi.

25000 rpm/min – galingas motoras
Maksimali siurbimo galia siekia 2800 Pa. Be to, langų valymo robotas yra atsparus 7 kg siekiančiam vertikaliam pasipriešinimui. Prietaise naudojamas trinties nesukeliantis motoras garantuoja yapč galingą veikimą.

Garantuojamas tylus veikimas
Dėl maksimaliai optimizuotos oro pralaidumo sistemos oras yra išsiurbiamas ir išmetamas itin tyliai. Jei padėtumėte ranką šalia prietaiso, net nepajustumėte išmetamos oro srovės – taip subtiliai veikia šis langų valymo robotas.

Techninė charakteristika:

SVARBU: eksploatuojant galima pilti tik distiliuotą vandenį

Vardinė galia: 90 W

Greitis: 25000 rpm

Nominali įtampa: 24 V

Triukšmo lygis: iki 60 dB

Vardinė srovė: 3.75 A

Valdymo pultas: yra

Valymo režimai: N, Z raidžių kelias

Baterija: 650 mAh

Galingumas: 2800 Pa

Veikimo laikas: iki 20 min.

Medžiagos: ABS

Matmenys: 248×248×76.5 mm

Svoris: 1.8 kg

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

W55

Charakteristikos

Spalva
Balta
Prekės tipas
Langų valytuvai

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Xiaomi Hutt W55 Window Cleaning Robot, White - langų valymo robotas

Xiaomi Hutt Window Cleaning Robot W55 - langus valantis robotas jau pelnė apdovanojumus už inovatyvumą, unikalumą ir išskirtinį dizainą. Naujausi jutikliai aptinka kampus ir pašalinius objektus, todėl išvengiama susidūrimo ar kritimo pavojaus. Prietaisas grįžta ten, kur pradėjo valymo kelią, todėl robotą visuomet lengva pasiekti. Robotas valo ne tradiciniu keliu, kuris primena N raidę, o Z ir W raides primenančiu judėjimu. Taip kur kas efektyviau nuvalomi net ir sunkiai pašalinami nešvarumai.

Rašyti atsiliepimą