Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
Sonoff Smart Soil Moisture Sensor MS01 - dirvožemio drėgmės matuoklis kaina
  • Sonoff Smart Soil Moisture Sensor MS01 - dirvožemio drėgmės matuoklis kaina

Sonoff Smart Soil Moisture Sensor MS01 - dirvožemio drėgmės matuoklis

14.92 €
Su PVM
Kiekis
Pristatymas 1-3 d.d.

Sonoff Smart Soil Moisture Sensor  - yra Sonoff TH10 / TH16 išmaniųjų relių priedas ir naudojamas tiksliai išmatuoti dirvožemio drėgmę ir siųsti duomenis į Jūsų mobilųjį telefoną. Gali palaikyti augalų laistymą, bet kada ir bet kur tikrindamas dirvožemio drėgmę ir valdydamas su eWeLink suderinamas reles, kad laistymas būtų įjungtas arba išjungtas automatiškai. Naudojant MS01 ir TH10/16 „pasidaryk pats“ išmanųjį laistymo įrenginį, kai dirvožemio drėgmės lygis pasieks nustatytą vertę, prie TH10/16 prijungta laistymo sistema automatiškai įsijungs/išjungs. Suderinamas su „Google Assistant“, todėl galite patogiai paprašyti „Google Assistant“ nustatyti drėgmės lygį. Turi IP55 atsparumo vandeniui įvertinimą, leidžiantį laistyti gėles neišimant jutiklio, net paliekant jį lietuje. Sonoff Smart Soil Moisture Sensor MS01 padaro Jūsų sodą patogesnį ir išmanesnį.

Specifikacijos:

Veikia su Sonoff TH
Matuojama drėgmė: 0 ~ 100%RH
Darbinė temperatūra: 0°C-+60°C
IP apsauga: IP55
Ilgis: 50cm
Maksimalus prailginimas: 10m
Maitinimo šaltinis: 3.3V
Atsparumas ugniai: V0
Matmenys: 130x30x13mm
Svoris: 20 g
Garantija: 24 mėn.

MS01
5 Prekės

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Prekės tipas
Namų įranga

Dažnai perkama kartu

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Sonoff Smart Soil Moisture Sensor MS01 - dirvožemio drėgmės matuoklis

Sonoff Smart Soil Moisture Sensor  - yra Sonoff TH10 / TH16 išmaniųjų relių priedas ir naudojamas tiksliai išmatuoti dirvožemio drėgmę ir siųsti duomenis į Jūsų mobilųjį telefoną. Gali palaikyti augalų laistymą, bet kada ir bet kur tikrindamas dirvožemio drėgmę ir valdydamas su eWeLink suderinamas reles, kad laistymas būtų įjungtas arba išjungtas automatiškai. Naudojant MS01 ir TH10/16 „pasidaryk pats“ išmanųjį laistymo įrenginį, kai dirvožemio drėgmės lygis pasieks nustatytą vertę, prie TH10/16 prijungta laistymo sistema automatiškai įsijungs/išjungs.

Rašyti atsiliepimą