• Sumažinta kaina
  • - 5.73 €

Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer H300 1600W BHR5081GL, White - plaukų džiovintuvas

30.25 €
35.98 €
Su PVM
Kiekis
Yra Kauno parduotuvėje. Pristatymas 0-3 d.d.

Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer H300 - kompaktiškas plaukų džiovintuvas su 1600 W galia, greitas, lengvas ir kompaktiškas, turi 1 formavimo antgalį.

Turboventiliatoriaus mentės, užtikrinančios stiprų ir stabilų oro srautą
Remiantis orlaivių turbininių variklių veikimo principu, unikalus dizainas su lenktomis mentėmis ir oro išleidimo anga sumažina vėjo energijos nuostolius ir efektyviai padidina oro greitį. Didelio našumo variklis sukuria stiprų oro srautą, kuris greitai išgarina plaukų drėgmę, nereikalaujant aukštos temperatūros.

Patogi temperatūra plaukams apsaugoti
Temperatūra matuojama 60 kartų per sekundę, o rezultatas tiesiogiai siunčiamas į mikroprocesorių, kad jis realiu laiku reguliuotų oro temperatūrą ir įsitikintų, kad temperatūra išlieka stabili ties 57 ℃. Temperatūros kontrolė apsaugo nuo plaukų pažeidimo ir padeda plaukams išlaikyti sveiką blizgesį.

Greitai išdžiovinkite nepažeisdami plaukų
Ne visi plaukų džiovintuvai gali pasiekti 6,1 g/min džiovinimo greitį. Stiprus oro srautas leidžia greitai išgaruoti drėgmei, todėl sutrumpėja plaukų džiovinimo laikas.

Švelnesni ir žvilgantys plaukai
Integruotas jonų generatorius gali išskirti net 50 milijonų neigiamų jonų, todėl apsaugo plaukus nuo slinkimo, išlygina plaukų paviršių ir suteikia plaukams žvilgesio. Jis taip pat leidžia greitai ir švelniai išdžiovinti, kad pagerintų Jūsų plaukų būklę.

Išsaugokite temperatūros nustatymus, kad būtų patogiau.
Džiovintuvas leidžia laisvai perungti iš karšto į šaltą orą ir geriau valdyti oro greitį. Tiesiog paspauskite kad pradėtumėte ir pasirinkite iš trijų temperatūros nustatymų. Naudojama temperatūra bus automatiškai išsaugota ir įjungta kitą kartą, kai naudosite džiovintuvą.

Rankena suteikia patogų lietimo pojūtį
UV danga yra atspari nešvarumams ir minkšta, todėl patogu ir malonu laikyti.

Sumažintas triukšmas džiovinant plaukus
Oro srauto pasipriešinimas sumažinamas perdavimo metu, kad būtų efektyviai valdomas triukšmas. Dėl švelnesnio garso ir stipresnio oro srauto Jūs ir Jūsų šeima galėsite mėgautis malonesniu plaukų džiovinimo pojūčiu.

Kelios apsaugos nuo perkaitimo užtikrina didesnį saugumą
NTC realiu laiku nustato išeinančio oro temperatūrą. Pasirinkti didelio tikslumo elementai gali automatiškai įjungti apsaugą nuo perkaitimo ir išjungti maitinimą esant aukštai temperatūrai. Ekstremaliais atvejais, siekiant užtikrinti saugumą, suveikia saugiklių apsauga.

Techninė specifikacija:

Galingumas: 1600 W

Valdymo tipas: Mechaninis

Nominali įtampa: 220 V

Šalto oro funkcija: Yra

Jonizatorius: Yra

Apsauga nuo perkaitimo: Yra

Antgalių skaičius: 1

Laido ilgis: 1.7m

Korpuso medžiaga: Aliuminis, plastikas

Greičio nustatymo padėtys: 2

Temperatūros nustatymai: 3

Spalva: Balta

Svoris: 498 g

Matmenys: 135 x 77 x 215 mm (su angaliu)

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

BHR5081GL
1 Vienetas

Charakteristikos

Spalva
Balta
Galingumas
1600 W
Prekės tipas
Plaukų džiovintuvai

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer H300 1600W BHR5081GL, White - plaukų džiovintuvas

Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer H300 - kompaktiškas plaukų džiovintuvas su 1600 W galia, greitas, lengvas ir kompaktiškas, turi 1 formavimo antgalį.

Rašyti atsiliepimą