Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 3.09 €

Xiaomi Water Ionic Hair Dryer H500 1800W, White - plaukų džiovintuvas

52.03 €
55.12 €
Su PVM
Kiekis
Yra Kauno parduotuvėje. Pristatymas 0-3 d.d.

Xiaomi Water Ionic Hair Dryer H500 - giliai drėkina plaukus, suteikia jiems blizgesio ir glotnumo.

Drėgmės prisotinantis plaukų džiovintuvas
Dvigubi vandens jonai giliai įsiskverbia į plaukus, kad užtikrintų ilgalaikę apsaugą ir blizgesį. Šis plaukų džiovintuvas, kuriame yra dešimtys milijonų neigiamų jonų, gali išlaikyti natūralią plauko drėgmę, taip pat veiksmingai sumažinti skilinėjančius galiukus ir slinkimą, taip pagerindamas plaukų stiprumą ir elastingumą.

Patogi temperatūra plaukams apsaugoti
Įtaisytas kondensatorius kondensuoja ore esančią drėgmę, o du adatos formos varikliai ją greitai paverčia į mažyčius neigiamus vandens jonus. Per atskirą šalto oro kanalą šie jonai tiekiami tiesiai į plaukus, galvos odą ir šaknis, o tai apsaugo plaukus nuo pažeidimų dėl per didelės temperatūros ir juos drėkina.

20 m/s itin didelis oro srauto greitis, greitai išdžiovina plaukus be didelio karščio
Įkvėptas aviacinių variklių principo, Xiaomi Water Ionic Hair Dryer H500 turi nuolatinės srovės didelio greičio variklį, kurio greitis siekia 20 000 aps./min. Didžiausias oro srauto greitis yra 20 m/s, todėl stiprus oro srautas pasiekia šaknis ir greitai išdžiovina plaukus, nepažeidžiant jų.

Kompaktiškas metalinis korpusas, telpa į Jūsų reikmenų krepšį.
Itin trumpas cilindras yra mažas ir išskirtinis, todėl jį lengva supakuoti ir nešiotis keliaujant verslo reikalais ar pramogaujant. Kompaktiška ir lengva konstrukcija nenuvargins rankos džiovinant plaukus. Anoduoto aliuminio lydinio apdaila suteikia plaukų džiovintuvui tekstūros ir patrauklumo.

Išmanusis karšto/šalto oro kintamasis režimas, siekiant išvengti plaukų pažeidimo.
Stiklo karoliukų šiluminis jutiklis gali tiksliai nustatyti oro išleidimo angos temperatūrą 60 kartų per sekundę ir reguliuoti oro srauto temperatūrą realiuoju laiku, kad neperkaistų plaukai ir galvos oda. Jo karšto/šalto oro kintamasis režimas – karštas oras greitam džiūvimui, šaltas formavimui – ne tik apsaugo plaukų paviršių nuo išdegimo ar pažeidimo, bet ir drėkina galiukus bei suteikia pakankamai priežiūros jautriai galvos odai.

Išmanusis temperatūros valdiklis
Automatiškai reguliuoja laiko intervalą tarp karšto ir šalto oro pagal aptiktą aplinkos temperatūrą, todėl išsaugoma sveiki galvos oda ir plaukai.

360° sukimas norimam stiliui
360° visiškai pasukamas magnetinis antgalis sukoncentruoja oro srautą, kad plaukai greitai išdžiūtų. Dviejų sluoksnių konstrukcija taip pat sumažina antgalio temperatūrą ir efektyviai izoliuoja nuo karščio.

Aerodinaminis triukšmo mažinimas, mažiau triukšmo, daugiau patogumo
Kiekvienam ašmeniui atliekamas griežtas dinaminio balansavimo testas, siekiant užtikrinti, kad oras būtų tiekiamas tolygiau. Dėl patobulinto oro kanalo dizaino, kuris sumažina oro srauto pasipriešinimą, jis suteikia malonesnę naudotojo patirtį, nes oro srautas tampa švelnesnis, bet stipresnis ir mažiau garsus.

Reguliuojama temperatūra ir greitis
Trys šilumos nustatymai leidžia perjungti karštą ir šaltą orą, o du greičio lygiai leidžia geriau valdyti plaukų stilių. Kai oro temperatūra nustatoma į karštą arba šaltą, dviejų spalvų LED indikatoriaus lemputė atitinkamai keičia spalvą. Temperatūros nustatymas automatiškai išsaugomas kitam naudojimui. Pateikiami keli greičio ir šilumos nustatymai, kad džiovinimas ir formavimas būtų lengvesnis ir lankstesnis.

Patogios tekstūros rankena
Minkšta rankena, kad būtų patogiau suimti. Dviejų sluoksnių apdaila yra atspari nešvarumams ir įbrėžimams. Laikant rankoje, jis atrodo lygus kaip oda ir išlaiko baltą bei gaivią išvaizdą net po ilgo naudojimo.

Daugkartinė apsauga nuo perkaitimo saugo Jus
Kai NTC nustato, kad oro temperatūra yra per aukšta, jis nustoja šildyti; didelio tikslumo temperatūros valdymo modulis automatiškai išjungs maitinimą esant per aukštai temperatūrai; saugiklio apsauga įsijungs, kai temperatūra viršys saugų diapazoną, kad būtų užtikrinta sauga.

Išskirtinės detalės ir apgalvotas dizainas
Nuimamas oro įsiurbimo filtras neleidžia plaukams būti įsiurbtiems į plaukų džiovintuvą ir yra lengvai valomas. Pakabinimo kilpa, skirta lengvai laikyti. 1.7 m sustiprintas maitinimo laidas izoliuoja šilumą ir atlaiko aukštą temperatūrą.

Techninė specifikacija:

Modelis: BHR5851EU

Galingumas: 1800 W

Valdymo tipas: Mechaninis

Nominali įtampa: 220 V

Šalto oro funkcija: Yra

Karšto oro funkcija: Yra

Jonizatorius: Yra

Apsauga nuo perkaitimo: Yra

Antgalių skaičius: 1

Laido ilgis: 1.7m

Korpuso medžiaga: Aliuminis, plastikas

Greičio nustatymo padėtys: 2

Spalva: Balta

Svoris: 595g (su antgaliu)

Matmenys: 144 × 79 × 237mm (su angaliu)

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

BHR5851EU
2 Prekės

Charakteristikos

Spalva
Balta
Galingumas
1800 W
Prekės tipas
Plaukų džiovintuvai

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Xiaomi Water Ionic Hair Dryer H500 1800W, White - plaukų džiovintuvas

Xiaomi Water Ionic Hair Dryer H500 - giliai drėkina plaukus, suteikia jiems blizgesio ir glotnumo.

Rašyti atsiliepimą