• Sumažinta kaina
  • - 15.19 €

Xiaomi Soocas H5 Hair Dryer Red 1800W plaukų džiovintuvas

44.84 €
60.03 €
Su PVM
Kiekis
Yra Kauno parduotuvėje. Pristatymas 0-3 d.d.

"Soocas H5" - novatoriškas sauso džiovinimo anijoninis plaukų džiovintuvas, kuris rūpinasi Jūsų plaukais.
Šis džiovintuvas pasižymi elegantišku dizainu, galingu 20000 aps./min. varikliu, didele 10 mln. neigiamų jonų koncentracija ir daugybe pritaikymo galimybių.

Kompleksinė priežiūra
Jūsų plaukai gali būti sveikesni ir blizgesni nei bet kada anksčiau. „SOOCAS H5“ juos švelniai išdžiovins ir suteiks lankstumo, pagerins jų elektrostatines savybes ir leis išvengti plaukų galų skilinėjimo ir šerpetojimo. Su H5 plaukai spindės, taps lygūs ir puikiai atrodys!

4 darbo režimai
„SOOCAS“ plaukų džiovintuvas gali veikti 4 režimais. Jo pagalba greitai ar lėtai šiltu oru išdžiovinkite plaukus. Taip pat galite pasirinkti natūralaus oro srovę. Cirkuliacijos režimas suteikia galimybę 5 sekundes džiovinti plaukus šiltai, o po to 3 sekundes šaltai, kad jau greitai džiaugtumėtės gerai išdžiovintais plaukais. Laisvai perjunkite režimus ir pritaikykite džiovintuvą pagal savo poreikius - netrukus galėsite džiaugtis sveikais, lygiais plaukais.

Greita, efektyvu, praktiška
Galingas variklis, 6 ventiliatoriaus mentės, 1800 vatų galia ir spiralinė oro išleidimo anga - visa tai užtikrina greitą, efektyvų ir tolygų veikimą. Tai leidžia greitai išdžiovinti plaukus, išvengiant žalingo karšto oro patekimo ir plaukų pažeidimo. Šis praktiškas sprendimas Jūsų plaukus visada išlaikys puikios būklės.

Anijonų galia
Tegul milijonai neigiamų jonų rūpinasi Jūsų išvaizda. Esant didelei anijonų koncentracijai, plaukai taps lygūs ir blizgūs. Su SOOCAS H5 taip pat pamiršite apie suskilinėjusius plaukų galus. Pasinaudokite neįtikėtina neigiamų jonų galia ir mėgaukitės gražia šukuosena.

Pilna apsauga
SOOCAS užtikrins Jūsų saugumą. Dviguba tinklelis atskiria plaukus nuo ventiliatoriaus ir sumažina įsipainiojimo riziką. Dvisluoksnė koncentratoriaus izoliacija reiškia, kad Jums nėra pavojaus nudegti. Oro temperatūra pakyla tolygiai, kad sumažėtų plaukų pažeidimo rizika, o galimo perkaitimo atveju prietaisas automatiškai išsijungs. Taigi Jums nereikės dėl nieko jaudintis - naudodamiesi SOOCAS galite pasikliauti patogia ir saugia plaukų priežiūra.

Naudojimo patogumas
H5 yra sumontuotas ilgas, 1.7 metro kabelis. Jums nebereikia džiovinti plaukų vienoje nepatogioje padėtyje - per trumpas laidas Jūsų nevaržys. Plaukų džiovintuvą naudokite kaip norite. Įjungiate jį vienu mygtuku, o kitu nustatote greitį. Šviesos diodai ant korpuso suteiks informacijos apie dabartinį darbo režimą. Visa tai daro „H5“ džiovintuvą paprastą ir patogų naudoti.

Stulbinantis dizainas
Džiovintuvas puikiai guli rankoje, yra ypač patogus ir lengvas - jis sveria tik 510 g, o tai yra tiek pat, kiek paprastas vandens butelis. Pamirškite sunkius prietaisus, dėl kurių plaukų džiovinimas tampa sunkiu ir varginančiu iššūkiu. H5 taip pat išsiskiria stilingu, futuristiniu dizainu. Mėgaukitės funkcionaliu ir elegantišku prietaisu, kuris pasirūpins Jūsų plaukais.

Techninė specifikacija:

Galingumas: 1800 W

Maksimalus greitis: 20000 rpm

Įvestis: 220V, 50Hz

Valdymo tipas: Mechaninis

Oro srauto reguliavimo režimai: 2

Temperatūros reguliavimo režimai: 2

Šalto oro funkcija: Yra

Jonizatorius: Yra

Apsauga nuo perkaitimo: Yra

Antgalių skaičius: 1

Korpuso medžiaga: Aliuminis, plastikas

Spalva: Balta, raudona

Svoris: 510 g

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

H5_red
1 Vienetas

Charakteristikos

Spalva
Raudona
Galingumas
1800 W
Prekės tipas
Plaukų džiovintuvai

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Xiaomi Soocas H5 Hair Dryer Red 1800W plaukų džiovintuvas

"Soocas H5" - novatoriškas sauso džiovinimo anijoninis plaukų džiovintuvas, kuris rūpinasi Jūsų plaukais.
Šis džiovintuvas pasižymi elegantišku dizainu, galingu 20000 aps./min. varikliu, didele 10 mln. neigiamų jonų koncentracija ir daugybe pritaikymo galimybių.

4 darbo režimai
„SOOCAS“ plaukų džiovintuvas gali veikti 4 režimais. Jo pagalba greitai ar lėtai šiltu oru išdžiovinkite plaukus. Taip pat galite pasirinkti natūralaus oro srovę. Cirkuliacijos režimas suteikia galimybę 5 sekundes džiovinti plaukus šiltai, o po to 3 sekundes šaltai, kad jau greitai džiaugtumėtės gerai išdžiovintais plaukais.

Rašyti atsiliepimą