Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 18.99 €

Xiaomi Outdoor Camera CW400, 4MP, Wi-Fi - lauko stebėjimo kamera

59.99 €
78.98 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

„Xiaomi Outdoor Camera CW400“ - 2.5K itin aiški vaizdo kokybė, išmanusis saugumas atšiaurioms oro sąlygoms. Išmanusis spalvotas naktinis matymas. IP66 atsparumas vandeniui. Dviejų antenų belaidis Wi-Fi tinklas. Dviejų krypčių balso palaikymas. AI žmogaus aptikimas. Garsinės ir vaizdinės įspėjimo sistemos. Time-lapse fotografija.

4MP raiškos, su didele f/1.6 diafragma. Itin aiški 2.5K vaizdo kokybė.
4 MP, 2.5K itin aiškus vaizdas su f/1.6 didelės diafragmos objektyvu ir didelio našumo vaizdo jutikliu. Gaukite ryškesnių ir aiškesnių detalių su aukštesnės kokybės vaizdiniais.

Išmanusis spalvotas naktinis matymas. Tikrai aiškūs vaizdai net tamsiomis naktimis.
Užfiksuokite spalvingus vaizdus net esant prastam apšvietimui. Integruotos baltos lemputės automatiškai įsijungia, kai naktį atpažįstamas žmogus.

Profesionalus dizainas su IP66 atsparumu vandeniui. Paruošta atšiaurioms oro sąlygoms.
Profesionali lauko IP66 vandeniui atspari konstrukcija užtikrina patikimą naudojimą lauke ir lengvai susidoroja su sudėtinga lauko aplinka.

Horizontalus ir vertikalus dvigubas kardanas. Lankstesnis ir patikimesnis.
Dvigubo kardano konstrukcija su 360° horizontaliu ir 160° vertikaliu vaizdu, kad būtų užtikrintas išsamus saugumo sprendimas.

Didelio stiprumo dviejų antenų dizainas. Patobulintas, stipresnis Wi-Fi signalas.
Integruota didelio stiprumo dviejų antenų konstrukcija užtikrina kamerų tinklo stabilumą dideliais atstumais ir padidina informacijos perdavimo atstumą.

Dvipusis balso skambutis, kad pokalbis būtų lengvesnis. Išmanusis triukšmo slopinimas bet kokioje lauko aplinkoje.
Su integruotu didelio jautrumo mikrofonu ir aukštos kokybės didelės galios garsiakalbiu. Lengvai gaukite garsą iš didelių atstumų, kad Jūsų dialogai būtų tokie aiškūs, lyg bendrautumėte akis į akį.

AI žmogaus aptikimas, skirtas veiksmingai išfiltruoti klaidingus pavojaus signalus. Įspėja tik tada, kai aptinkamas asmuo.
Kai matymo lauke aptinkamas žmogus, naujos kartos AI žmogaus aptikimo algoritmas automatiškai pradeda įrašyti vaizdo signalus ir siunčia pranešimą į Jūsų išmanųjį telefoną.

Garsinis ir vaizdinis įspėjimas, aktyvi gynyba. Momentiniai pavojaus signalai siunčiami į Jūsų išmanųjį telefoną.
Kai kamera aptiks ką nors stebėjimo zonoje, ji automatiškai įjungs garsinį signalą su mirksinčiomis lemputėmis, atbaidydama galimus įsibrovėlius. Kamera taip pat vienu metu išsiųs aliarmo pranešimą į „Mi Home“ / „Xiaomi Home“ telefono programą.

Time-lapse fotografija. Įrašykite savo nuostabius prisiminimus.
Įjunkite fotografavimo uždelstą funkciją ir leiskite kamerai fotografuoti ir pateikti detales. Sukurkite ką nors puikaus iš lauko puošnumo.

MJA1 saugos lustas. Maksimalus privatumas ir saugumas.
Kiekvienas MJA1 saugos lustas turi savo privatų raktą ir sertifikatą, užtikrinantį ryšio ir įrašymo saugumą.

Vietinė ir debesų saugykla. Dviguba kritinės informacijos apsauga.
Saugokite vaizdo įrašus naudodami įvairius saugojimo būdus, įskaitant įdedamą microSD kortelę ir automatinį įrašymą. Vaizdo įrašai taip pat gali būti saugomi naudojant debesies saugyklos paslaugą (Užsakoma paslauga. Mokama.). Suaktyvinus paslaugą, vaizdo įrašai automatiškai įkeliami į debesį ir vienu metu įjungiamos stebėjimo funkcijos, tokios kaip AI veido atpažinimas ir dinaminis vaizdo įrašymas realiuoju laiku.

Montavimas prie lubų, sienų ir stulpų.
Galimi trys montavimo būdai: ant lubų, sienos arba stulpo. Vartotojai gali pasirinkti jiems reikalingą montavimo būdą.

Techniniai duomenys

Gamintojo kodas: BHR7624GL

Raiška: 2560 x 1440

Diafragma: F1.6

Apžvalgos kampas: 113°

Vaizdo įrašų kodavimas: H.265

Duomenų perdavimas: Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz

Atmintis: Micro SD kortelė iki 256 GB (nepridedama)

Palaikymas: Android 8.0 arba iOs 12.0 ir vėlesni

Vardinė įvestis: 12V ⎓1A

Atsparumas vandeniui: IP66

Darbinė temperatūra: -30°C iki 60°C

Naktinis matymas: 850nm IR light ×2, LED spotlight ×2

Spalva: balta

Komplektacija: 1x kamera, 1x maitinimo adapteris, 1x tvirtinimo prie sienos laikiklis, 1x tvirtinimo prie sienos / lubų šablono lipdukas, 1x varžtų rinkinys, 1x vandeniui atspari guminė juostelė maitinimo kabeliui

Garantija: 24 mėn.

BHR7624GL

Charakteristikos

Raiška
4MP
Spalva
Balta
Prekės tipas
Stebėjimo kamera
Modelis
CW400
Įkraunama baterija
Nėra

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Xiaomi Outdoor Camera CW400, 4MP, Wi-Fi - lauko stebėjimo kamera

„Xiaomi Outdoor Camera CW400“ - 2.5K itin aiški vaizdo kokybė, išmanusis saugumas atšiaurioms oro sąlygoms. Išmanusis spalvotas naktinis matymas. IP66 atsparumas vandeniui. Dviejų antenų belaidis Wi-Fi tinklas. Dviejų krypčių balso palaikymas. AI žmogaus aptikimas. Garsinės ir vaizdinės įspėjimo sistemos. Time-lapse fotografija.

Rašyti atsiliepimą