Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
Xiaomi Deerma VC01 - belaidis dulkių siurblys - šluota, balta kaina
  • Xiaomi Deerma VC01 - belaidis dulkių siurblys - šluota, balta kaina
  • Xiaomi Deerma VC01 - belaidis dulkių siurblys - šluota, balta pigiau
  • Xiaomi Deerma VC01 - belaidis dulkių siurblys - šluota, balta internetu
  • Xiaomi Deerma VC01 - belaidis dulkių siurblys - šluota, balta išsimokėtinai
  • Xiaomi Deerma VC01 - belaidis dulkių siurblys - šluota, balta pigiai
  • Xiaomi Deerma VC01 - belaidis dulkių siurblys - šluota, balta lizingu
  • Xiaomi Deerma VC01 - belaidis dulkių siurblys - šluota, balta kaune
  • Xiaomi Deerma VC01 - belaidis dulkių siurblys - šluota, balta atsiliepimai
  • Xiaomi Deerma VC01 - belaidis dulkių siurblys - šluota, balta garantija
  • Xiaomi Deerma VC01 - belaidis dulkių siurblys - šluota, balta greitai
  • Xiaomi Deerma VC01 - belaidis dulkių siurblys - šluota, balta epirkimas.lt
  • Xiaomi Deerma VC01 - belaidis dulkių siurblys - šluota, balta etopas.lt

Xiaomi Deerma VC01 - belaidis dulkių siurblys - šluota, balta

52.32 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Wireless vacuum cleaner Deerma VC01 - šis galingas ir ergonomiškas prietaisas leis greitai ir maloniai išvalyti namus. Daugybė pritaikymo galimybių, universalus dizainas ir patogumas - šios trys dulkių siurblio savybės pavers valymą tikru malonumu.

Jums reikalingas dulkių siurblys
Wireless vacuum cleaner Deerma VC01 prisitaikys prie Jūsų poreikių. Jis gali būti naudojamas ir kaip tradicinis vertikalus grindų siurblys, ir kaip nedidelis rankinis dulkių siurblys baldams ar apmušalams valyti. Modulinė Deerma VC01 konstrukcija leidžia greitai ir lengvai pakeisti konkrečius derinius, todėl galite išvalyti visus namus vos per kelias akimirkas.

Mėgaukitės mobilumu
Deerma VC01 Wireless Vacuum Cleaner dulkių siurblys sveria tik 1.6 kg. Jo laidumas ir lengvas svoris leis valyti taip kruopščiai, kaip niekada anksčiau. Galite lengvai jį pakelti, kad surinktumėte dulkes ir voratinklius nuo lubų. Dulkių siurblį galite laisvai kilnoti iš vienos vietos į kitą. Susipainiojęs, trukdantis laidas nebevaržys Jūsų - galite lengvai išsiurbti kambarius, virtuvę, vonios kambarį ir net garažą bei automobilį!

Dulkių siurblį pritaikykite pagal savo poreikius
Deerma VC01 Wireless Vacuum Cleaner per kelias akimirkas išsiurbia parketą, kilimą ar plyteles. Dėl mažo storio jį lengvai galite pakišti po lova ar kitais baldais ir atsikratyti ten nusėdusių dulkių - atsisveikinkite su neišvalytomis grindimis - Wireless Vacuum Cleaner Deerma VC01 užtikrins, kad jos blizgėtų.

Plonas antgalis specialioms reikmėms
Keičiamas plonas antgalis pateks ten, kur nepasiekia įprasti šepetėliai, ir padės atsikratyti nešvarumų. Sunkiai pasiekiami kampai, ventiliacijos tinklelis, apmušalai - visos šios vietos netrukus džiugins savo švara!

Galingas variklis
Veiksmingą valymą suteiks Jums ypač galingas variklis, kuris garantuoja puikią siurbimo galią. Greitai atsikratys net labiausiai užsispyrusio purvo - dulkių, plaukų, plaukų, trupinių, smėlio - Deerma VC01 pakeliui susiurbs visas šiukšles.

Triguba apsauga nuo užteršimo
Deerma VC01 taip pat padės rūpintis Jūsų sveikata. Tai padaryti leidžia triguba filtravimo sistema, izoliuojanti nešvarumus, dulkes ir plaukus bei neleidžianti pakartotinai alergenams nusėsti ant baldų.  Deerma VC01 Wireless Vacuum Cleaner leis Jums sukurti švarią ir saugią aplinką sau ir Jūsų artimiesiems.

Apribokite savo kontaktą su purvu
Praktiško purvo talpyklos talpa yra iki 0.6 l. Galite lengvai ištuštinti ir nuplauti po tekančiu vandeniu. Visa tai leidžia iki minimumo sumažinti sąlytį su nešvarumais.

Sukurtas Jūsų patogumui
Ergonomiškas dizainas leidžia ne tik patogiai naudoti dulkių siurblį, bet ir patogiai jį laikyti. Naudokite pridedamą silikoninę rankeną, kad prietaisą pastatytumėte vertikaliai prie sienos - namuose tai labai taupo vietą. Dulkių siurblio išvaizda Jus taip pat džiugins - paprastas, minimalistinis dizainas ir prislopintos spalvos, kuriose vyrauja klasikinė balta spalva, prietaisas puikiai papildys bet kokio interjero charakterį.

Talpi baterija
Pilnai įkrauto akumuliatoriaus veikimo laikas yra net 30 minučių. To pakanka išvalyti butui. Esant didelio našumo režimui, akumuliatorius užtikrina itin intensyvų 15 minučių veikimą - naudodamiesi šiuo sprendimu greitai atsikratysite žiedadulkių ir šiukšlių. Deerma VC01 yra prietaisas, kurį lengvai galite pritaikyti savo poreikiams - net ir sunkiausias purvas negali atsispirti galingai jėgai. Bateriją lengvai įkrausite naudodami universalų USB-C tipo laidą.

Techninė charakteristika:

Galia: 125 AW

Triukšmo lygis: apie 80 dB

Siurbimo slėgis: 85 00 Pa

Įtampa: 14.4 V

Baterijos talpa: 2200 mAh

Įkrovimo jungties tipas: USB-C (Įkroviklis nepridedamas. Tinka įkroviklis nuo šiuolaikinio telefono, kurio galingumas ne mažiau negu 2.4A)

Įkrovimo laikas: apie 3 val

Veikimo laikas: standartinis režimas apie 30 min., intensyvus režimas apie 15 min.

Nešvarumų konteinerio talpa: 0.6 l

Siurblio svoris: 1.6 kg

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

VC01

Charakteristikos

Spalva
Balta
Siurblio tipas
Rankinis belaidis
Valymo būdas
Sausas
Dulkių rinkimo tipas
Konteineris
Galia
125 W
Dulkių rinkiklio talpa
0.6 l
Siurbimo slėgis
8500 Pa
Prekės tipas
Dulkių siurbliai

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Xiaomi Deerma VC01 - belaidis dulkių siurblys - šluota, balta

Wireless vacuum cleaner Deerma VC01 - šis galingas ir ergonomiškas prietaisas leis greitai ir maloniai išvalyti namus. Daugybė pritaikymo galimybių, universalus dizainas ir patogumas - šios trys dulkių siurblio savybės pavers valymą tikru malonumu.

Rašyti atsiliepimą