Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 149.96 €

Xiaomi Roidmi S1 Special Cordless Vacuum Cleaner, Red - belaidis dulkių siurblys

139.03 €
288.99 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Xiaomi Roidmi S1 Special - belaidis siurblys daro įspūdį - funkcionalus, lengvas - vos 1,5 kg svorio, galingas - 100 000 aps./min. Galingas variklis ir nesenstantis dizainas daro valymą tikru malonumu. Jei kada nors pagalvojote, kad siurbimas yra kaip darbas, pasirinkite Roidmi S1 Special ir įsitikinkite, kad švarinimasis gali būti kitoks!

Sukurtas Jūsų patogumui
Roidmi S1 Special siurblys sukurtas tam, kad geriausiai tarnautų Jums. Ergonomiška, 270 laipsnių kampu išlenkta rankena užtikrina saugų ir patogų paėmimą. Jo bevielis ir lengvas dizainas yra neginčijamas pranašumas. Jį lengva naudoti beveik bet kur. Roidmi S1 Special taip pat galima valyti vietas, į kurias neįmanoma patekti paprastiems laidiniams siurbliams. Taigi galite lengvai išsiurbti grindis, lubas, baldų erdvę ir net nešiojamąjį kompiuterį ar automobilį. Plonas šepetys, kurį galima laisvai pasukti 270 laipsnių kampu, leidžia lengvai valyti bet kokiu kampu.

Praktiniai režimai
Valymą palengvina konkretūs režimai, leidžiantys pritaikyti siurblio veikimą pagal Jūsų dabartinius poreikius. Standartinis režimas leidžia atlikti bendrą namų tvarkymą. „Max“ režimas idealiai tinka sunkiems nešvarumams, pavyzdžiui, užsisenėjusiomis dulkių dalelėms ir susivėlusiems augintinių plaukams.

Paprasta naudoti
Roidmi S1 Special dar labiau apibūdina intuityvus valdymas. Galite paleisti ir sustabdyti įrenginį vienu mygtuko paspaudimu. Taip pat galite lengvai perjungti galimus režimus naudodami jautrų mygtuką ant rankenos.

Pasirūpink savo namais
Veiksmingą valymą užtikrina keičiami, lengvai valomi šepečiai, kurie leidžia kruopščiai išsiurbti įvairių tipų paviršius. Komplekte yra daugiafunkcinis grindų šepetys, įtrūkimų šepetys ir nedidelis šepetėlis, skirtas valyti nelygius ar sunkiai pasiekiamus paviršius. Įmontuotas minkšto nailono pluošto valymo volelis puikiai tinka medinėms grindims valyti, suteikiant joms poliravimo efektą. Taigi, jei norite mėgautis gražiomis, blizgančiomis grindimis, rinkitės Roidmi S1 Special.

Švari ir saugi aplinka
Roidmi S1 Special suteikia Jums švarią, alergenų neturinčią aplinką. Prietaisas filtruoja 99% dulkių iki 0,3 μm. Dėl tokio efektyvaus, aukščiausios klasės filtravimo galite lengvai sukurti saugę, puikiai išvalytą aplinką namuose.

Tylus veikimas
Pasirinkę Roidmi S1 Special galite pasikliauti puikiu efektyvumu. Jį teikia bešepetinis variklis, kurio greitis siekia iki 100 000 aps / min ir yra 415 vatų galingumo. Tai reiškia įspūdingą 110 W siurbimo galią. Įspūdingas ir tūrio srautas, kuris maksimaliu režimu yra iki 1100 l / min. Tai reiškia, kad siurblys puikiai susidoroja su įvairiais purvais ir iššluoja jį iš kelio kaip viesulas. Be to, Roidmi S1 Special yra ypač tylus - triukšmo lygis yra tik 75 dB, todėl galite atsisveikinti su erzinančiu triukšmu.

Talpi baterija
Įprastu režimu įkrautas Roidmi S1 Special veikia iki 50 minučių, o tai leidžia pilnaii išvalyti namus. Maksimaliu režimu galite tikėtis 10 minučių intensyvaus siurbimo. Norint visiškai įkrauti įrenginį, reikia tik 2,5 valandos. Roidmi S1 Special yra atsakingas už fantastišką aštuonių ličio baterijų, kurių bendra galia yra 2200 mAH, našumą. Jis išvalys daugiau - suteiks ilgą, efektyvų siurbimą.

Veikimas be problemų
Naudodami Roidmi S1 Special neturėtumėte jaudintis dėl įsipainiojusių plaukų, užsikimšusių filtrų ar siurbimo galios praradimo. Įrenginyje naudojama technologija panaikina visos šias problemas. Roidmi S1 Special oro srautas yra toks stiprus, kad iškart susiurbia plaukus ir kitas atliekas ir neleidžia jiems nusėsti į prietaiso vidų. Atsisveikinkite su nepatogiu šepečio išvalymu ar plaukų išpainiojimu.

Sutaupykite vietos ir laiko
Roidmi S1 Special taip pat lengva laikyti. Tiesiog naudokite pridedamą magnetinį laikiklį. Jį lengvai galite pritvirtinti prie sienos ir tada pritvirtinti siurblį. Kai tik Jums prireiks naudotiRoidmi S1 Special, galėsite greitai jį pasiekti ir, kai baigsite valyti, patogiai jį grąžinti į savo vietą. Be to, šis sprendimas leidžia ir įkrauti įrenginį naudojant pakuotėje esantį įkroviklį. Tai puikus būdas sutaupyti laiko ir vietos!

Stulbinantis dizainas
Roidmi S1 Special išsiskiria unikaliu, ergonomišku dizainu. Kai siurblys pasviręs 45 laipsnių kampu, puikiai subalansuotas variklio ir akumuliatoriaus svoris padeda palengvinti darbą ir užtikrinti patogų siurbimą. Siurblio spalvų schema taip pat įspūdinga - klasikinės baltos ir drąsios, energingos raudonos spalvos derinys džiugina ir daro Roidmi S1 Special ne tik praktišką, bet ir stilingą bet kokio interjero papildymą.

Techninė charakteristika:

Galia: 415W

Siurbimo galia: 110 W

Siurbimo slėgis: 20000 Pa

Triukšmo lygis: 75 dB

Variklio apsisukimų skaičius: 100.000 rpm maks.

Baterijos talpa: 2200 mAH / 65 Wh

Įkrovimo laikas: apie 2.5 val.

Veikimo laikas: iki 50 min. standartiniu režimu / iki 10 min. turbo režimu.

Nešvarumų konteinerio talpa: 0.4 l

Komplektacija:
- Siurblys
- Aliuminio vamzdis
- Grindų šepetys
- Įtrūkimų šepetys
- Mažas teptukas
- Valymo įrankis
- Papildomas filtras
- Magnetinis tvirtinimas prie sienos
- Maitinimo šaltinis
- Vartotojo vadovas

Medžiagos: metalas, plastikas

Spalva: raudona, balta

Siurblio svoris: 1.5 kg

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

XCQ08RM

Charakteristikos

Spalva
Raudona
Siurblio tipas
Rankinis belaidis
Valymo būdas
Sausas
Dulkių rinkimo tipas
Konteineris
Galia
110 W
Turbo šepetėlis
Yra
Dulkių rinkiklio talpa
0.4 l
Siurbimo slėgis
20000 Pa
Prekės tipas
Dulkių siurbliai

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Xiaomi Roidmi S1 Special Cordless Vacuum Cleaner, Red - belaidis dulkių siurblys

Xiaomi Roidmi S1 Special - belaidis siurblys daro įspūdį - funkcionalus, lengvas - vos 1,5 kg svorio, galingas - 100 000 aps./min. Galingas variklis ir nesenstantis dizainas daro valymą tikru malonumu. Jei kada nors pagalvojote, kad siurbimas yra kaip darbas, pasirinkite Roidmi S1 Special ir įsitikinkite, kad švarinimasis gali būti kitoks!

Rašyti atsiliepimą