Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
Xgimi MoGo Pro+ Portable Projector 1080p, 300 ANSI, Grey - nešiojamas projektorius kaina
  • Xgimi MoGo Pro+ Portable Projector 1080p, 300 ANSI, Grey - nešiojamas projektorius kaina
  • Xgimi MoGo Pro+ Portable Projector 1080p, 300 ANSI, Grey - nešiojamas projektorius pigiau
  • Xgimi MoGo Pro+ Portable Projector 1080p, 300 ANSI, Grey - nešiojamas projektorius internetu
  • Xgimi MoGo Pro+ Portable Projector 1080p, 300 ANSI, Grey - nešiojamas projektorius išsimokėtinai
  • Xgimi MoGo Pro+ Portable Projector 1080p, 300 ANSI, Grey - nešiojamas projektorius pigiai
  • Xgimi MoGo Pro+ Portable Projector 1080p, 300 ANSI, Grey - nešiojamas projektorius lizingu
  • Xgimi MoGo Pro+ Portable Projector 1080p, 300 ANSI, Grey - nešiojamas projektorius kaune

Xgimi MoGo Pro+ Portable Projector 1080p, 300 ANSI, Grey - nešiojamas projektorius

487.49 €
Su PVM
Kiekis
Pristatymas 1-3 d.d.

"Xgimi MoGo Pro+ Portable Projector" - Full 1080p HD vaizdas suporuotas su 300 ANSI liumenų užtikrina neįtikėtinai aiškią vaizdo kokybę. Maitina dvigubi įmontuoti „Harman Kardon“ garsiakalbiai, užtikrinantys gerai subalansuotą bet kokios muzikos ar filmo garsą. Per kelias sekundes gaukite idealų stačiakampį vaizdą bet kuriuo kampu. Ieškokite turinio, naudodamiesi paprastomis balso komandomis. Lengvas perdavimas išmaniajame telefone, naudodami įmontuotą „Chromecast“ galite lengvai atspindėti programas, muziką, žaidimus ir sportą iš bet kurio „Android“ / „Apple“ įrenginio. Su patikimu integruotu stovu ir įmontuota baterija, „MoGo Pro+“ teikia pramogas dideliame ekrane bet kur.

Mažas ir skaidrus
1080p Full HD raiška iš tokio mažo gaminio – nebereikia rinktis tarp nešiojamo projektoriaus ir didelės raiškos. XGIMI pažangi automatinio fokusavimo technologija užtikrina, kad projektuojamas vaizdas visada būtų aiškus ir ryškus.

Mažas ir protingas
Xgimi MoGo Pro+ yra su naujausia XGIMI automatinio trapecijos korekcijos funkcija – per kelias sekundes galite gauti stačiakampį vaizdą iš šoninės projekcijos.

Keli ekrano dydžiai, kad atitiktų Jūsų poreikius
Pasiekti geriausią žiūrėjimą lauke gali būti varginanti užduotis. Tačiau naudojant Xgimi MoGo Pro+ tai neįtikėtinai paprasta! Dėl 1,2:1 santykio turite laisvę pasirinkti ekrano dydį (60"-120"), atitinkantį Jūsų žiūrėjimo poreikius. Xgimi MoGo Pro+ užtikrina, kad daugiau žiūrėsite nei koreguosite.

Mažas ir galingas
Didesnės talpos įmontuota baterija užtikrina ilgesnį žaidimo laiką. (2,5 valandos vaizdo įrašo atkūrimo, atsižvelgiant į faktinį naudojimą).

Mažas ir neįtikėtinas
Mažas ir neįtikėtinas Xgimi MoGo Pro+ maitina „Harman-Kardon“ dvigubas garsiakalbis. Garsą profesionaliai sureguliuoja Gold Ear Lab, o tai reiškia, kad „MoGo Pro“ garsiakalbis yra gerai subalansuotas ir puikiai tinka bet kokiai muzikai. Taip pat galite naudoti kaip išorinį „Bluetooth“ garsiakalbį per „Bluetooth“ arba 3,5 mm garso kabelį.

Mažas ir lengvas
Projektoriaus dydis yra tik 14,7 cm aukščio, o svoris yra 0,9 kg. Kaip vandens buteliuko dydis, kuris neužima daug vietos ir lengvai įdedamas į krepšį.

Mažas ir linksmas
„Android TV™“ leidžia lengviau išnaudoti visas televizoriaus galimybes. Pasirinkite iš daugiau nei 700 000 filmų ir laidų iš įvairių srautinio perdavimo paslaugų. Paprašykite „Google“ valdyti Jūsų televizorių, gaukite rekomendacijų, ką žiūrėti, pritemdyti apšvietimą ir daugiau balsu. Perduokite nuotraukas, vaizdo įrašus ir muziką iš išmaniųjų įrenginių į televizorių naudodami įtaisytąjį „Chromecast“.

Ok Google
Paspauskite „Google Assistant“ mygtuką nuotolinio valdymo pulte, kad balsu atliktumėte daugiau televizoriuje. Paprašykite „Google“ ieškoti naujausių populiarių filmų, transliuoti laidas arba atidaryti kelių žaidėjų žaidimus. Pritemdykite apšvietimą prijungę išmaniuosius namų įrenginius. Tvarkykite užduotis ir peržiūrėkite savo kalendorių. Arba užduokite jam klausimų ir pamatysite atsakymus per televizorių.

Lengvas bendrinimas
Iš telefono, planšetinio kompiuterio ar nešiojamojo kompiuterio akimirksniu pereikite prie televizoriaus. Naudodami įtaisytąjį „Chromecast“ galite tiesiogiai į televizorių perduoti visus mėgstamus filmus, laidas, programas, žaidimus ir kt.

Nepertraukiamos pramogos
Xgimi MoGo Pro+ veikia su „Google Play“ parduotuve, skirta „Android TV™“. Kad ir ką mėgautumėte, nuo „Showtime“ iki „YouTube“ iki daugybės žaidimų, yra daugybė programų, kurias galite rasti ir įsimylėti. Naudodama daugiau nei 5000 vietinių programų, „Android TV™“ atveria Jums duris į pramogų pasaulį.

Integruotas stovas
Integruotas stovas yra paslėptas Xgimi MoGo Pro+ apačioje. Jis gali pasiekti 0-30° aukščio reguliavimą.

Greitas ir tikslus
Jame įrengta išskirtinė XGIMI eagle-eye suvokimo sistema, kuri užtikrina nepastebimą automatinį fokusavimą ir kelių kampų automatinio trapecijos korekcijos funkcijas.

Nepastebimas automatinis fokusavimas
Xgimi MoGo Pro+ greitai sufokusuos automatinį fokusavimą, kai jis bus įjungtas arba perkeltas – jis visada gali išlaikyti aiškų vaizdą.

Mažas dydis, didelė atmintis
Nėra interneto kelyje? Nesijaudink! Xgimi MoGo Pro+ 2 GB + 16 GB atmintis gali saugoti iki 10 filmų ir 1 000 dainų, todėl mėgstamas turinys visada bus su Jumis kelionės metu.

200 colių + 3D didelis ekranas
200 colių Full HD didelis ekranas, atitinkantis keturių 50 colių televizorių dydį, gali paversti Jūsų namus kino teatru. Ryškų vaizdą užtikrina aktyvaus užrakto 3D vaizdo gavimo technologija, kuri suteikia Jums geriausią žiūrėjimo ir žaidimų patirtį.

Apsaugantis akis
Difuzinis vaizdas yra patogesnis ir mažiau akinantis Jūsų akims, jis tinka šeimoms su vaikais.

Itin ilgas tarnavimo laikas
Xgimi MoGo Pro+ naudoja labai efektyvų LED šviesos šaltinį, todėl jo projekcijos išliks nepriekaištingai aiškios, aiškios ir ryškios visą LED veikimo laiką – 30 000 valandų. Naudodami Xgimi MoGo Pro+ galite žiūrėti 4 filmus kiekvieną dieną ateinančius 10 metų.



Techninė charakteristika:

Ekrano raiška: 1920×1080p

Ekrano dydis: 40" iki 200"

Lempos tarnavimo laikas: 30000

Ryškumas: 300 ANSI liumenų

Automatinis fokusavimas: yra

Objektyvas: didelės šviesos pralaidumo padengtas objektyvas

Veidrodinis ekranas: integruotas „Chromecast“ / „Airscreen“

Atstumo santykis: 1.2:1

3D: taip

Ekrano lustas: 0.23” DMD

Įmontuoti garsiakalbiai: 2 x 3W Harman/Kardon

Dolby Audio: taip

Dolby Digital (DD): taip

Dolby Digital Plus (DD+): taip

Integruota saugykla: RAM 2GB/ 16GB

Baterijos talpa: 44.64Wh

Maksimalus triukšmo lygis: ≤ 30dB

Įvesties prievadai: DC x 1 HDMI (palaikomas ARC) x 1 USB x 1

Išvesties prievadas: Ausinės x 1 (3,5 mm)

WiFi: dviejų juostų 2.4/5GHz, 802.11a/b/g/n/ac

Bluetooth: yra (4.2/5.0)

Ekrano technologija: LED šviesa su DLP technologija

Galios išsklaidymas: 65 W

Programinė įranga: Android

Spalva:pilka

Matmenys: 146 × 105.5 × 94.5 mm

Svoris: 0.9kg

Komplektacija: 1 x Xgimi MoGo Pro+ projektorius, 1 x nuotolinio valdymo pultas, 1 x maitinimo kabelis

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

XK13S
5 Prekės

Charakteristikos

Spalva
Tamsiai pilka
Skiriamoji geba
1080p
Prekės tipas
Projektoriai
Operacinė sistema
Android
Technologija
DLP
Ryškumas
300 ANSI
Lempos tarnavimo laikas
30 000 val.
Mažo nuotolio
Ne
Įmontuoti garsiakalbiai
Stereo
3D
Taip

Dažnai perkama kartu

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Xgimi MoGo Pro+ Portable Projector 1080p, 300 ANSI, Grey - nešiojamas projektorius

"Xgimi MoGo Pro+ Portable Projector" - Full 1080p HD vaizdas suporuotas su 300 ANSI liumenų užtikrina neįtikėtinai aiškią vaizdo kokybę. Maitina dvigubi įmontuoti „Harman Kardon“ garsiakalbiai, užtikrinantys gerai subalansuotą bet kokios muzikos ar filmo garsą. Per kelias sekundes gaukite idealų stačiakampį vaizdą bet kuriuo kampu. Ieškokite turinio, naudodamiesi paprastomis balso komandomis. Lengvas perdavimas išmaniajame telefone, naudodami įmontuotą „Chromecast“ galite lengvai atspindėti programas, muziką, žaidimus ir sportą iš bet kurio „Android“ / „Apple“ įrenginio. Su patikimu integruotu stovu ir įmontuota baterija, „MoGo Pro+“ teikia pramogas dideliame ekrane bet kur.

Rašyti atsiliepimą