Xgimi Horizon Home Projector 1080p, 2200 ANSI, Grey - namų projektorius kaina
  • Xgimi Horizon Home Projector 1080p, 2200 ANSI, Grey - namų projektorius kaina
  • Xgimi Horizon Home Projector 1080p, 2200 ANSI, Grey - namų projektorius pigiau
  • Xgimi Horizon Home Projector 1080p, 2200 ANSI, Grey - namų projektorius internetu
  • Xgimi Horizon Home Projector 1080p, 2200 ANSI, Grey - namų projektorius išsimokėtinai
  • Xgimi Horizon Home Projector 1080p, 2200 ANSI, Grey - namų projektorius pigiai
  • Xgimi Horizon Home Projector 1080p, 2200 ANSI, Grey - namų projektorius lizingu

Xgimi Horizon Home Projector 1080p, 1500 ANSI, Grey - namų projektorius

939.40 €
Su PVM
Terminas, mėn.:
24
#
Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma 6 , o - , - , - , - , - , - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %), - , - . Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.
Kiekis
Pristatymas 1-3 d.d.

"Xgimi Horizon Home Projector" – universalus, lengvai naudojamas LED FullHD (1920x1080px) namų projektorius, sukurtas pagerinti Jūsų namų pramogas. Naudodamas novatorišką išmaniojo ekrano pritaikymo (ISA) technologiją, projektorius yra paruoštas naudoti iš karto. Be to, dėl pažangių vaizdo gavimo funkcijų, puikaus 2200 ANSI ryškumo ir Hi-Fi Harman Kardon garso jis neabejotinai pagerins viską, ką mėgstate žiūrėti.

Ateitis dar niekada neatrodė aiškesnė
"Xgimi Horizon Home Projector" suteikia Jums krištolo skaidrumo 1080p vaizdo kokybę ir milžinišką iki 200 colių ekraną. Naudodami tokią skiriamąją gebą galite pakeisti savo žaidimų ar mėgstamų filmų žiūrėjimo patirtį.

Itin šviesus
"Xgimi Horizon Home Projector" turi 1500 ANSI liumenų šviesumą, užtikrinantį vaizdo ryškumą bet kuriuo paros metu, net ir kambariuose, kuriuose yra daug šviesos. Mėgaukitės ryškiais vaizdais su tikroviškomis spalvomis, nesijaudindami, kad reikės pritaikyti savo gyvenamąją erdvę.

Pakeiskite savo pasaulį per kelias sekundes
Nebereikia stengtis susikurti pramogas naujoje erdvėje. "Xgimi Horizon Home Projector" yra paruoštas darbui su itin greitu paleidimu, automatiniu fokusavimu ir trapecijos korekcija bei nauju AI objektų aptikimu. Pasiruoškite naudoti savo didžiausią ekraną taip pat, kaip ir bet kurį kitą įrenginį, akimirksniu ir intuityviai.

Išgirskite kiekvieną garsą
Projektorius sukurtas remiantis profesionaliu garso dizainu, kurį sukūrė patikimi garsiakalbių gamintojai Harman Kardon. Mėgaukitės kino teatro kokybės garsu iš dviejų 8 W, 45 mm viso diapazono garsiakalbių, sukurtų specialiai šiam projektoriui. Harman Kardon garsas suteikia pusiausvyrą su mažais iškraipymais ir dideliu dinaminiu atsaku. Kartu su DTS Studio Sound Technology, "Xgimi Horizon Home Projector" gali suteikti virtualizuotą erdvinio garso patirtį su dialogo ir žemųjų dažnių patobulinimu. Jūs netgi galite naudoti projektorių kaip didelio tikslumo „Bluetooth“ garsiakalbį tiesiog prijungę jį prie bet kurio įrenginio.

Sukurta taip, kad atitiktų Jūsų žiūrėjimo poreikius
"Xgimi Horizon Home Projector" 1,2:1 santykis suteikia Jums daugiau laisvės montuojant ir išdėstant projektorių, užtikrinant, kad jis sklandžiai tilptų bet kurioje patalpoje. Naudodami keletą galimų atstumo parinkčių, galite lengvai transliuoti mėgstamus filmus, laidas ir kt. pasirinkto dydžio ekrane (60–150 colių) ir sukurti geriausią žiūrėjimo patirtį savo gyvenamojoje erdvėje.

Nuostabiai spalvingas, šokiruojančiai protingas
"Xgimi Horizon Home Projector" sujungia galingiausias XGIMI vaizdo gavimo funkcijas ir daro jas dar labiau pritaikomas naudojant integruotą AI optinį jutiklį. Dėl mažos delsos, stulbinančio kontrasto ir integruotos optikos projektoriaus kokybė ir nuoseklumas tampa greitesni nei bet kada.

Profesionalus spalvų tikslumas
Turint tokią didelę ir turtingą spalvų gamą, kiekviena ekrano detalė atkurta ir pateikiama tiksliai, o tai labai pagerina žiūrėjimą.

X-VUE 2.0 vaizdo variklis
Unikali XGIMI X-VUE vaizdo variklio sistema žymiai padidina dinamiškų nuotraukų aiškumą ir tikslumą. Vaizdo kokybė yra aiškesnė ir sklandesnė, o grynesnės ir tikroviškesnės spalvos suteikia įtraukiančią naudotojų patirtį.

MEMC
Naudojant MEMC kadrų interpoliacijos technologiją, "Xgimi Horizon Home Projector" užtikrina itin mažą delsą ir mažiausią vaizdo susiliejimą. XGIMI patentuotoje 60 Hz judesio kompensavimo technologijoje naudojamas specializuotas algoritmas, kad būtų išvengta vaizdo virpėjimo ir uodegos projektuojant dinamiškus vaizdus. Sportas, filmai ir visi mėgstami žaidimai išliks ryškūs ir aiškūs net veiksmo įkarštyje.

HDR10 × HLG
"Xgimi Horizon Home Projector" naudoja HDR10 technologiją, kad pateiktų įspūdingą kontrasto santykį šviesioje ar tamsioje aplinkoje. Mėgaukitės visapusišku turiniu bet kuriuo paros metu. Suderinamas su „Hybrid Log Gamma“ transliacijos standartu, "Xgimi Horizon Home Projector" transliuotojams suteikia pilną HDR vaizdą, todėl niekada nepraleisite nė vienos didžiųjų rungtynių akimirkos.

AI ryškumo reguliavimas
Projektorius turi integruotą optinį jutiklį, kuris veikia su XGIMI AI, kad aptiktų ir reaguotų į savo kelyje esančius objektus, taip pat į aplinkos šviesos pokyčius. Automatinis ryškumo reguliavimas užtikrina, kad keičiantis aplinkos šviesumo lygiui Jūsų vaizdas išliks šviesus ir spalvingas. Atsisveikinkite su rankiniu reguliavimu ir mėgaukitės sklandžia kino patirtimi bet kurioje patalpoje, bet kuriuo paros metu.

Android Tv
"Xgimi Horizon Home Projector" veikia kartu su Jūsų mėgstamomis „Google“ programomis, kad palaikytumėte ryšį ir galėtumėte visiškai valdyti savo aplinką.

Google Play
Naudodami „Google Play Store“ ir „Android TV™“ integraciją naudokite projektorių, kad pasiektumėte daugiau nei 5 000 vietinių programų, įskaitant HBO, „Showtime“ ir „YouTube“.

„Google“ padėjėjas
Paspauskite „Google Assistant“ mygtuką ant projektoriaus nuotolinio valdymo pulto, kad iš karto pasiektumėte balso padėjėją. Valdykite prijungtus išmaniuosius įrenginius, ieškokite turinio arba atidarykite mėgstamas programas.

Įmontuotas „Chromecast“
„Chromecast“ integracija leidžia perduoti turinį, programas ir žaidimus tiesiai į "Xgimi Horizon Home Projector" iš mėgstamų įrenginių.

Žaidimams
Turėdami net 18,2 ms delsos dažnį ir aukštą skiriamąją gebą, lengvai pasinersite į bet kurio žaidimo veiksmingą, greitą tempą.

Daugiau ryšių nei bet kada
"Xgimi Horizon Home Projector" leidžia lengvai prisijungti naudodami du HDMI ir USB prievadus, LAN ir ausinių (3,5 mm) prievadą. Taip pat galite naudotis belaidžiu ryšiu, naudodami 2.4/5G Wi-Fi ir „Bluetooth“, kad galėtumėte papildomai rodyti turinį ar klausytis muzikos.

Draugiškas akims
"Xgimi Horizon Home Projector" buvo sukurtas atsižvelgiant į kliento saugumą, todėl jis turi TÜV Rheinland sertifikatą esant silpnai mėlynai šviesai. Projektorius suteikia Jums ir Jūsų šeimai patogią ir saugią žiūrėjimo patirtį su sumažinta mėlyna šviesa, išsklaidytu vaizdu ir spalvų valdikliais, net kai projektorius naudojamas ilgą laiką.

Draugiškas aplinkai
"Xgimi Horizon Home Projector" stiprina XGIMI įsipareigojimą tiek mūsų vartotojams, tiek aplinkai. Patvaresni įrenginiai suteikia daugiau naudos ir padeda sumažinti atliekų kiekį. Projektorius naudoja itin efektyvų LED šviesos šaltinį, užtikrinantį nepriekaištingai aiškius vaizdus per visą naudojimo laikotarpį – iki 10 metų, net naudojant 8 valandas kasdien.

Techninė charakteristika:

Ekrano raiška: 1920×1080p

Ekrano dydis: 40" iki 200"

Lempos tarnavimo laikas: 30000

Ryškumas: 1500 ANSI liumenų

Automatinis fokusavimas: yra

Objektyvas: didelės šviesos pralaidumo padengtas objektyvas

Veidrodinis ekranas: integruotas „Chromecast“ / „Airscreen“

Atstumo santykis: 1.2:1

3D: taip

MEMC: taip

Ekrano lustas: 0.47” DMD

Įmontuoti garsiakalbiai: 2 x 8W Harman/Kardon

Dolby Audio: taip

DTS-HD: taip

DTS-Studio garsas: taip

Dolby Digital (DD): taip

Dolby Digital Plus (DD+): taip

Integruota saugykla: RAM 2GB/ 32GB

Palaikomi formatai: HDR10, HLG

Maksimalus triukšmo lygis: ≤ 30dB

Įvesties prievadai: DC x 1, HDMI (palaikomas ARC) x 1, USB x 1, LAN x 1

Išvesties prievadas: Ausinės x 1 (3,5 mm), optical x 1

WiFi: dviejų juostų 2.4/5GHz, 802.11a/b/g/n/ac

Bluetooth: yra (5.0/BLE)

Ekrano technologija: LED šviesa su DLP technologija

Galios išsklaidymas: 200 W

Programinė įranga: Android TV

Spalva:pilka

Matmenys: 208.4 x 218.4 x 136.2mm

Svoris: 2.9 kg

Komplektacija: 1 x Xgimi Horizon projektorius, 1 x nuotolinio valdymo pultas, 1 x maitinimo kabelis

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

XK03K
10 Prekės

Charakteristikos

Spalva
Tamsiai pilka
Akcija
Xgimi akcija!
Skiriamoji geba
1080p
Prekės tipas
Projektoriai
Operacinė sistema
Android
Technologija
DLP
Ryškumas
2200 ANSI
Lempos tarnavimo laikas
30 000 val.
Mažo nuotolio
Ne
Įmontuoti garsiakalbiai
Stereo
3D
Taip

Dažnai perkama kartu

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Xgimi Horizon Home Projector 1080p, 1500 ANSI, Grey - namų projektorius

"Xgimi Horizon Home Projector" – universalus, lengvai naudojamas LED FullHD (1920x1080px) namų projektorius, sukurtas pagerinti Jūsų namų pramogas. Naudodamas novatorišką išmaniojo ekrano pritaikymo (ISA) technologiją, projektorius yra paruoštas naudoti iš karto. Be to, dėl pažangių vaizdo gavimo funkcijų, puikaus 2200 ANSI ryškumo ir Hi-Fi Harman Kardon garso jis neabejotinai pagerins viską, ką mėgstate žiūrėti.

Rašyti atsiliepimą