Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 129.96 €

Xgimi ElFin Home Smart Projector 1080p, 800 ANSI, White - išmanusis namų projektorius

524.99 €
654.95 €
Su PVM
Kiekis
Pristatymas 1-3 d.d.

"Xgimi Elfin Home Smart Projector" - išmanusis namų projektorius, pasižymi stulbinančia raiška, nuostabiu garsu ir, svarbiausia, nepaprastu ryškumu – visa tai kompaktiškame dizaine. Naudodami "Xgimi Elfin Projector" galite itin ryškiai suprojektuoti tai, kas Jums patinka, ir bet kurią savo gyvenimo akimirką paversti didesne!

Elegantiškas minimalistinis dizainas
„Elfin“ siūlo visas nuostabias bet kurio Xgimi projektoriaus funkcijas, tačiau jis yra daug kompaktiškesnis. Ir su tvirta objektyvo apsauga! Nebereikia vežiotis didelių gabaritų projektoriaus.

Nepaprastai ryškus ir aiškus ekranas
"Xgimi Elfin Projector" pasižymi labai galingu ryškumu ir FHD raiška. Nepriklausomai nuo turinio, „Elfin“ suteikia ryškiausią vizualinę patirtį pagal savo dydį.

Dydis tikrai turi reikšmės
Holivudas ateina į Jūsų svetainę ir kartu su juo atsineša 200 colių ekraną. Patirkite visus teatro 3D filmų įspūdžius ir džiaugsmus patogiai savo namuose. Turėdamas tokį didelį, krištolo skaidrumo vaizdą, "Xgimi Elfin Projector" bet kurią akimirką lengvai padidins dydį.

Naudokite "Xgimi Elfin Projector" visur
Projektoriaus santykis 1,2:1 leidžia jį projektuoti daugumoje kambarių, sporto salių ar biurų. Mėgaukitės 60–120 colių ekrano dydžiu ir padidinkite visus savo filmus, vaizdo žaidimus ir mažas akimirkas bet kur ir bet kada!

Kino erdvinis garsas
Kas puikiai dera su neįtikėtina "Xgimi Elfin Projector" vaizdo kokybe? Du 3W įmontuoti Harman Kardon garsiakalbiai. Akimirksniu pagerins Jūsų mėgstamus „YouTube“ vaizdo įrašus ar muziką per „Bluetooth“ kokybišku garsu.

Greitas reguliavimas
Su "Xgimi Elfin Projector" niekada nesijausite nusivylę dėl lėtos ar sudėtingos sąrankos. Tiesiog prijunkite jį, greitai įjunkite naudodami mūsų greito įkrovimo funkciją ir leiskite išmaniojo ekrano pritaikymo (ISA) technologijai per kelias sekundes puikiai sureguliuoti ekraną.

Naujas būdas žaisti
Ar esate aistringas ar atsitiktinis žaidėjas? Mes nepamiršome Jūsų. „Elfin's Game Mode Boost“ pagerina Jūsų žaidimų pasaulį su maža delsa ir neįtikėtinu atnaujinimo dažniu. Lengvai palaikykite ryšį naudodami „Elfin“ USB, HDMI ir 3,5 mm garso prievadus.

Niekada nesibaigiančios pramogos
Integruotas „Android TV™“ ir „Google Play“ parduotuvė atveria begalinį pramogų pasaulį. Turėdami daugiau nei 5000 programų, įskaitant Prime Video, Hulu ir Disney+, visada rasite kažką kiekvienam.

Integruotas „Chromecast“
Perduokite turinį, programas ir žaidimus tiesiai į „Elfin“ iš bet kurio „Apple“ ar „Android“ įrenginio ir be vargo paįvairinkite vakarą.

Lengvas valdymas balsu
Tvarkykite pramogas ir „Google Home“ įrenginius naudodami „Google Assistant“. Naudodami paprastas balso komandas galite atidaryti programas, ieškoti mėgstamo turinio arba lengvai leisti muziką.

Niekada nepraleiskite veiksmo akimirkos
"Xgimi Elfin Projector" sujungia 60 Hz judesio kompensavimą (MEMC) ir itin mažą delsą, kad bet kuriuo paros metu būtų pateikti vaizdai su neįtikėtinai mažu susiliejimu. Tai reiškia, kad nepraleisite nė vienos veiksmo filmo ar sporto žaidimo detalės.

Puikūs gyvenimiški vaizdai
HDR 10 padeda "Xgimi Elfin Projector" užtikrinti geriausią kontrasto santykį, todėl ryškiausios vaizdo spalvos tampa ryškesnės, o tamsios sritys – ryškesnės. Mėgaukitės tikroviškais vaizdais su neįtikėtinu spalvų gyliu ir detalumu visam projektui.

Jūs nusipelnėte ryškaus ekrano
Mūsų X-VUE 2.0 vaizdo variklis žymiai padidina bet kokio dinamiško turinio spalvas ir aiškumą. Ir nėra nieko geriau už aiškią žiūrėjimo patirtį, leidžiančią visiškai pasinerti į tai, ką mėgstate žiūrėti.

Saugus aplinkai
Jūsų "Xgimi Elfin Projector" suteikia Jums ir Jūsų šeimai saugesnį žiūrėjimą, nes apriboja mėlynos šviesos poveikį ir sumažina atliekų kiekį. Mažas energijos suvartojimas ir itin efektyvus LED šviesos šaltinis prilygsta patvariam, ekologiškam įrenginiui, kuris yra visiškai tinkamas naudoti net žiūrint 6 valandas per dieną daugiau nei 10 metų.

Techninė charakteristika:

Ekrano raiška: 1920×1080p

Ekrano dydis: 40" iki 200"

Lempos tarnavimo laikas: 25000

Ryškumas: 600 - 800 ANSI liumenų

Automatinis fokusavimas: yra

Objektyvas: didelės šviesos pralaidumo padengtas objektyvas

Veidrodinis ekranas: integruotas „Chromecast“ / „Airscreen“

Atstumo santykis: 1.2:1

3D: taip

Ekrano lustas: 0.33” DMD

Įmontuoti garsiakalbiai: 2 x 3W Harman/Kardon

Dolby Audio: taip

Dolby Digital (DD): taip

Dolby Digital Plus (DD+): taip

DTS-HD: taip

DTS-Studio garsas: taip

MEMC: taip

Sumanus ekrano išlygiavimas: taip

Integruota saugykla: RAM 2GB/ 16GB

Maksimalus triukšmo lygis: ≤ 30dB

Įvesties prievadai: DC x 1 HDMI (palaikomas ARC) x 1 USB x 1

Išvesties prievadas: ausinės x 1 (3,5 mm)

WiFi: dviejų juostų 2.4/5GHz, 802.11a/b/g/n/ac

Bluetooth: yra (5.0/BLE)

Ekrano technologija: LED šviesa su DLP technologija

Galios išsklaidymas: 65 W

Programinė įranga: Android TV

Spalva: balta

Matmenys: 194.19 x 192.1 x 48.31mm

Svoris: 0.9kg

Komplektacija: 1 x Xgimi Elfin projektorius, 1 x nuotolinio valdymo pultas, 1 x maitinimo kabelis

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

XL03A
10 Prekės

Charakteristikos

Spalva
Balta
Akcija
Xgimi akcija!
Skiriamoji geba
1080p
Prekės tipas
Projektoriai
Operacinė sistema
Android
Technologija
DLP
Ryškumas
800 ANSI
Lempos tarnavimo laikas
25 000 val.
Mažo nuotolio
Ne
Įmontuoti garsiakalbiai
Stereo
3D
Taip

Dažnai perkama kartu

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Xgimi ElFin Home Smart Projector 1080p, 800 ANSI, White - išmanusis namų projektorius

"Xgimi Elfin Home Smart Projector" - išmanusis namų projektorius, pasižymi stulbinančia raiška, nuostabiu garsu ir, svarbiausia, nepaprastu ryškumu – visa tai kompaktiškame dizaine. Naudodami "Xgimi Elfin Projector" galite itin ryškiai suprojektuoti tai, kas Jums patinka, ir bet kurią savo gyvenimo akimirką paversti didesne!

Rašyti atsiliepimą