Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
Xgimi Aura Laser Projector 4K, 2400 ANSI, Black - lazerinis projektorius kaina
  • Xgimi Aura Laser Projector 4K, 2400 ANSI, Black - lazerinis projektorius kaina
  • Xgimi Aura Laser Projector 4K, 2400 ANSI, Black - lazerinis projektorius pigiau
  • Xgimi Aura Laser Projector 4K, 2400 ANSI, Black - lazerinis projektorius internetu
  • Xgimi Aura Laser Projector 4K, 2400 ANSI, Black - lazerinis projektorius išsimokėtinai
  • Xgimi Aura Laser Projector 4K, 2400 ANSI, Black - lazerinis projektorius pigiai

Xgimi Aura Laser Projector 4K, 2400 ANSI, Black - lazerinis projektorius

2 823.89 €
Su PVM
Kiekis
Pristatymas 1-3 d.d.

"Xgimi Aura Laser Projector" – keičia namų kino patirtį. Šiame vietą taupančiame stilingame lazeriniame projektoriuje naudojama lazeriu maitinama 11,7 colio UST projekcija iš bet kurios sienos, puiki 4K UHD raiška ir beprotiškai ryškūs 2 400 ANSI liumenų, kad galėtumėte mėgautis prabangiu televizoriumi be televizoriaus.

Didelė projekcija iš nedidelio atstumo
"Xgimi Aura Laser Projector", aprūpinta pažangia „Ultra Short Throw“ (UST) technologija, pateikia kvapą gniaužiančius įvairių dydžių ekranus, neprarandant vietos. Padėkite projektoriui 11,7 col. nuo bet kurios sienos ir mėgaukitės 120 colių aštriais vaizdais, kad ir ką žiūrėtumėte.

4K patirtis, kurios nusipelnėte
Tikrasis 4K UHD su 8,3 M atskirų pikselių ekrane, ALPD technologija ir HDR10 yra nuostabiai sujungtos, kad būtų stulbinančiai aiškūs vaizdai ir ryškios, tikroviškos spalvos, kurios tarsi iššoka iš ekrano. Naudodami "Xgimi Aura Laser Projector" kiekvieną filmą žiūrėsite taip, kaip įsivaizdavo režisierius.

Ne įprasta garso sistema
Du aukštų dažnių ir du 15 W žemų dažnių garsiakalbiai užtikrina ryškius aukštus garsus, dinamiškus vidutinius dažnius ir daug žemųjų dažnių. Atraskite turtingą, visą kambarį užpildantį garso potyrį, kuris pripildo Jūsų ausis giliais individualiais garsais, leidžiančiais išgirsti ir jausti daugiau.

Aukščiausia lazerinė technologija
Pažangus "Xgimi Aura Laser Projector" lazerinis apšvietimas ir stulbinančiai turtingas spalvų gylis užtikrina išskirtinį našumą. Skirtingai nuo tradicinių televizorių, gausite pastovų ryškumą ilgus metus, ryškių spalvų ekraną, išsklaidytą apšvietimą be prastesnės vaizdo kokybės.

Išskirtinis ryškumas
Spindėdamas ryškiai 2400 ANSI liumenų, "Xgimi Aura Laser Projector" puikiai apšviečia Jūsų filmus, TV laidas ir vaizdo žaidimus su įspūdingomis detalėmis. Net ir dieną ar įjungus apšvietimą Jūsų turinys išlieka neįtikėtinai aiškus.

Kino 3D ekranas
Vietą taupanti "Xgimi Aura Laser Projector" sąranka išlaiko supaprastintą Jūsų namų išvaizdą. Paverskite bet kurią sieną prabangiu 120 colių kino ekranu ir mėgaukitės įspūdingu 3D turiniu nuostabia 4K raiška, projektuodami bet kuriuo pasirinktu kampu.

Kito lygio vaizdo aiškumas
Atsisveikinkite su neryškiais vaizdais žiūrėdami sporto ar veiksmo filmus. Veiksminga "Xgimi Aura Laser Projector" 60 Hz judesio kompensavimo technologija (MEMC) užtikrina, kad Jūsų ekranas ir žiūrėjimo patirtis visada būtų įspūdinga, neįtikėtinai sklandi.

Gaukite daugiau iš savo lazerinio projektoriaus
Supaprastinome prieigą prie mėgstamo turinio integravę „Android TV™“, „Google Assistant“ ir „Chromecast“. Paprasta naudotis Android TV™ sąsaja.

Žiūrėti daugiau, reguliuokite mažiau
Mūsų 8 taškų trapecijos korekcija leidžia reguliuoti vaizdo dydį ir kokybę pagal savo poreikius. Viskas, ką Jums reikia padaryti, tai įjungti projektorių, tobulinti ekraną ir per kelias sekundes pasiekti mėgstamą turinį.

Patvarus ir ekologiškas
"Xgimi Aura Laser Projector" lazerinio šviesos šaltinio eksploatavimo laikas yra 20 000 valandų, o tai žymiai sumažina išlaidas ir aplinkos atliekų kiekį. Naudodami aukščiausios kokybės lazerinę technologiją gausite galingą įrenginį, leidžiantį žiūrėti 4 valandas per dieną daugiau nei 13 metų.

Saugus žiūrėjimas
"Xgimi Aura Laser Projector"pašalina žalingą mėlyną šviesą ir naudoja išsklaidytą atspindžio vaizdą – visa tai užtikrina, kad Jums ir Jūsų šeimai niekada nereikėtų jaudintis dėl akių nuovargio, kurį sukelia tiesioginis šviesos poveikis, net ir naudojant "Xgimi Aura Laser Projector" ilgą laiką.

Išmanioji akių apsauga
Integruotas automatinis šviesos reguliatorius, maitinamas pažangių IR jutiklių, aptinka bet kokį buvimą ir iš karto pritemdo lazerį, efektyviai apsaugodamas akis nuo žalingos spinduliuotės.

Nepriekaištingas Jūsų erdvės papildymas
"Xgimi Aura Laser Projector" elegancija neapsiriboja ekranu, todėl jis tinka Jūsų namų dekorui. Sukurtas pagal apdovanojimus pelniusį XGIMI elegantišką konstrukciją su 2° sumaišytu viršumi, šis sodrus centrinis elementas suteikia Jūsų erdvei prabangos ir paverčia bet kurį kambarį aukščiausios klasės teatru.

Puikūs būdai palaikyti ryšį
Su daugybe prisijungimo parinkčių, įskaitant 3 HDMI, 3 USB, 1 ausines, dviejų juostų 2.4/5G WiFi ir Bluetooth 5.0, "Xgimi Aura Laser Projector" yra pasiruošęs bet kam. Lengvai patobulinkite savo žaidimus naudodami žaidimo režimą, muziką ir išmaniojo telefono turinį.

Techninė charakteristika:

Ekrano raiška: 3840 x 2160p

Ekrano dydis: 60" iki 120"

Lempos tarnavimo laikas: 20000 val.

Ryškumas: 2400 ANSI liumenų

Fokusavimas: yra, rankinis fokusavimas nuotolinio valdymo pulteliu

Objektyvas: didelės šviesos pralaidumo padengtas objektyvas

Veidrodinis ekranas: integruotas „Chromecast“ / „Airscreen“

Atstumo santykis: 0.233:1

3D: taip

MEMC: taip

Ekrano lustas: 0.47” DMD

Įmontuoti garsiakalbiai: 4 x 15W Harman/Kardon

Dolby Audio: taip

DTS-HD: taip

DTS-Studio garsas: taip

Dolby Digital (DD): taip

Dolby Digital Plus (DD+): taip

Integruota saugykla: RAM 2GB/ 32GB

Palaikomi formatai: HDR10, HLG

Maksimalus triukšmo lygis: ≤ 32dB

Įvesties prievadai: DC x 1, HDMI x 2, (palaikomas ARC) x 1, USB x 3 Mini USB (Debug) x 1, LAN x 1

Išvesties prievadas: Ausinės x 1 (3,5 mm), optical x 1

WiFi: dviejų juostų 2.4/5GHz, 802.11a/b/g/n/ac

Bluetooth: yra (5.0/BLE)

Ekrano technologija: LED šviesa su DLP technologija

Galios išsklaidymas: 350 W

Programinė įranga: Android TV

Spalva: juoda

Matmenys: 606 x 401 x 139.5mm

Svoris: 11 kg

Komplektacija: 1 x Xgimi Aura Laser projektorius, 1 x nuotolinio valdymo pultas, 1 x maitinimo kabelis

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

XM03A
9 Prekės

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Akcija
Xgimi akcija!
Skiriamoji geba
4K 2160p
Prekės tipas
Projektoriai
Operacinė sistema
Android
Technologija
DLP
Ryškumas
2400 ANSI
Lempos tarnavimo laikas
20 000 val.
Mažo nuotolio
Taip
Įmontuoti garsiakalbiai
Stereo
3D
Taip

Dažnai perkama kartu

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Xgimi Aura Laser Projector 4K, 2400 ANSI, Black - lazerinis projektorius

"Xgimi Aura Laser Projector" – keičia namų kino patirtį. Šiame vietą taupančiame stilingame lazeriniame projektoriuje naudojama lazeriu maitinama 11,7 colio UST projekcija iš bet kurios sienos, puiki 4K UHD raiška ir beprotiškai ryškūs 2 400 ANSI liumenų, kad galėtumėte mėgautis prabangiu televizoriumi be televizoriaus.

Rašyti atsiliepimą