Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
Xgimi Halo+ Portable Projector 1080p, 900 ANSI, Grey - nešiojamas projektorius kaina
  • Xgimi Halo+ Portable Projector 1080p, 900 ANSI, Grey - nešiojamas projektorius kaina
  • Xgimi Halo+ Portable Projector 1080p, 900 ANSI, Grey - nešiojamas projektorius pigiau
  • Xgimi Halo+ Portable Projector 1080p, 900 ANSI, Grey - nešiojamas projektorius internetu
  • Xgimi Halo+ Portable Projector 1080p, 900 ANSI, Grey - nešiojamas projektorius išsimokėtinai
  • Xgimi Halo+ Portable Projector 1080p, 900 ANSI, Grey - nešiojamas projektorius pigiai
  • Xgimi Halo+ Portable Projector 1080p, 900 ANSI, Grey - nešiojamas projektorius lizingu

Xgimi Halo+ Portable Projector 1080p, 900 ANSI, Grey - nešiojamas projektorius

759.00 €
Su PVM
Kiekis
Pristatymas 1-3 d.d.

"Xgimi Halo+ Portable Projector" - pralenkia daugumą nešiojamų projektorių, todėl tai yra mūsų ryškiausias, pažangiausias, nešiojamas projektorius! Su galinga įmontuota baterija, 1080p FHD ir išmaniąja ekrano pritaikymo technologija, "Xgimi Halo+ Portable Projector" suteikia aukščiausios kokybės vizualinę patirtį, kurios Jums reikia keliaujant į naujas vietas.

Išskirtinis ryškumas kompaktiškame dizaine
Naudodami "Xgimi Halo+ Portable Projector" gausite puikią 1080p FHD raišką ir 900 ANSI liumenų ryškumą. Nesvarbu, ar tai šeimos žaidimų vakaras, ar filmai kieme, "Xgimi Halo+ Portable Projector" padarys visus Jūsų vakarus nepaprastai ryškius.

Galutinis nuotykių kompanionas
Nešiojamas projektorius pasižymi puikia inžinerija, įmontuota 59 W baterija ir minimalistiniu dizainu – viskas viename, todėl keliaudami galėsite mėgautis įspūdingomis pramogomis dideliame ekrane. Su 2,5 valandos žaidimo, kita Jūsų kelionė stovyklavietėje bus tiesiog nepaprasta.

Garsas
Stulbinanti "Xgimi Halo+ Portable Projector" raiška suderinta su dviem 5 W „Harman Kardon“ garsiakalbiais, kurie skleidžia švarų, neiškraipytą „Hi-Fi“ garsą ir gausų žemųjų dažnių atsaką. Lengvai pagyvinkite bet kurį karaokės vakarą ar mėgstamą muziką per Bluetooth ryšį.

Leiskite šiam projektoriui atlikti darbą už Jus
Mūsų pramonėje pirmaujanti išmaniojo ekrano pritaikymo (ISA) technologija supaprastina naudojimą ir sąranką. Įrengtas puikus procesoriaus greitis ir dirbtinis intelektas, išbandytas per daugybę ekrano bandymų, "Xgimi Halo+ Portable Projector" įsijungia ir per kelias sekundes puikiai sureguliuoja ekraną!

Projektavimas kokio norite Jūs
Dėl 1,2:1 santykio turite daugiau lankstumo nustatydami savo projektorių patalpose bet kuriame kambaryje arba filmų vakarams kieme. Perkelkite 60–120 colių ekrano dydžius ir pakelkite savo kitus žiūrėjimus lauke, nesirūpindami dėl projektoriaus išdėstymo ir montavimo.

Užburiantis didžiuliu mastu
Mūsų 3D funkcija užtikrina gilų gylio suvokimą ir vaizdo suliejimą dėl DLP kino klasės technologijų, naudojamų daugelyje kino teatrų visame pasaulyje. Naudodami "Xgimi Halo+ Portable Projector" galite lengvai nustatyti 200 colių ekraną ir mėgautis 3D turinio įspūdžiais bet kur ir bet kada.

Visiškai naujas pramogų pasaulis
„Android TV™“ ir „Google Play“ suteikia sklandžią prieigą prie daugiau nei 5000 programų, tokių kaip „Disney+“, „HBO Max“ ir „Prime Video“. Nepriklausomai nuo to, ar įkyriai žiūrite naujausią laidą, ar leidžiate nuotykius lauke, "Xgimi Halo+ Portable Projector" buvo sukurta pramogauti.

Įmontuotas „Chromecast“
Naudodami įmontuotą „Chromecast“ galite belaidžiu būdu perduoti programas, žaidimus ir kt. tiesiai į "Xgimi Halo+ Portable Projector" iš „Android“ ar „Apple“ įrenginių.

Projektorius valdomas balsu
Nuotolinio valdymo pulte integruotas visada paprastas naudoti „Google Assistant“ leidžia akimirksniu atidaryti programas, ieškoti vaizdo įrašų ir kt.

Nuostabus veikimas
Integruota 60 Hz judesio kompensavimo technologija (MEMC) naudoja specializuotą algoritmą, kad būtų užtikrintas ypač mažas vaizdo susiliejimo ir delsos dažnis. Net ir bet kokio sportinio veiksmo įkarštyje Jūsų vaizdas išlieka neįtikėtinai ryškus ir aiškus.

Viliojanti briliantinė spalva
HDR10 yra supakuotas su dinamiškais metaduomenimis, užtikrinančiais aukštą kontrasto santykį ir fenomenalų spalvų gylį kadras po kadro. Mėgaukitės tikroviškai ryškiomis baltomis ir tamsiomis spalvomis, puikiai tinkančiomis romantiškiems paplūdimio filmų vakarams.

Neprilygstamas vizualinis aiškumas
Projektoriaus pažangus vaizdo variklis X-VUE 2.0 nepaprastai padidina aiškumą ir spalvų detales, parodydamas itin aiškius, tikroviškus vaizdus, ​​kurie pakankamai žavūs, kad galėtumėte pasinerti į mėgstamą TV turinį lauke.

Sukurta taip, kad pagerintų Jūsų žaidimus
„Game Mode Boost“ sujungia puikią skiriamąją gebą ir garsą su dideliu atnaujinimo dažniu ir 26,5 ms maža delsa, todėl visapusiškai įtrauksite Jus į bet kokį grafinį žaidimą. Su HDMI, USB ir ausinių prievadu projektorius pasiruošęs bet kam.

Draugiškas aplinkai
Apribodami mėlynos šviesos poveikį, padedame sumažinti Jūsų ir Jūsų akių nuovargį. Be to, "Xgimi Halo+ Portable Projector" sunaudoja daug mažiau energijos nei kiti projektoriai ir turi itin efektyvią LED lempą, todėl yra ekologiškas ir tinkamas naudoti daugiau nei 10 metų.



Techninė charakteristika:

Ekrano raiška: 1920×1080p

Ekrano dydis: 40" iki 200"

Lempos tarnavimo laikas: 25000

Ryškumas: 900 ANSI liumenų

Automatinis fokusavimas: yra

Objektyvas: didelės šviesos pralaidumo padengtas objektyvas

Veidrodinis ekranas: integruotas „Chromecast“ / „Airscreen“

Atstumo santykis: 1.2:1

3D: taip

MEMC: taip

Ekrano lustas: 0.33” DMD

Įmontuoti garsiakalbiai: 2 x 5W Harman/Kardon

Dolby Audio: taip

Dolby Digital (DD): taip

Dolby Digital Plus (DD+): taip

Integruota saugykla: RAM 2GB/ 16GB

Baterijos talpa: 59.454Wh

Maksimalus triukšmo lygis: ≤ 30dB

Įvesties prievadai: DC x 1, HDMI (palaikomas ARC) x 1, USB x 1

Išvesties prievadas: Ausinės x 1 (3,5 mm)

WiFi: dviejų juostų 2.4/5GHz, 802.11a/b/g/n/ac

Bluetooth: yra (5.0/BLE)

Ekrano technologija: LED šviesa su DLP technologija

Galios išsklaidymas: 90 W

Programinė įranga: Android TV

Spalva:pilka

Matmenys: 113.5×145×171.5mm

Svoris: 1.6kg

Komplektacija: 1 x Xgimi Halo+ projektorius, 1 x nuotolinio valdymo pultas, 1 x maitinimo kabelis

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

WM03A
10 Prekės

Charakteristikos

Spalva
Tamsiai pilka
Skiriamoji geba
1080p
Prekės tipas
Projektoriai
Operacinė sistema
Android
Technologija
DLP
Ryškumas
900 ANSI
Lempos tarnavimo laikas
25 000 val.
Mažo nuotolio
Ne
Įmontuoti garsiakalbiai
Stereo
3D
Taip

Dažnai perkama kartu

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Xgimi Halo+ Portable Projector 1080p, 900 ANSI, Grey - nešiojamas projektorius

"Xgimi Halo+ Portable Projector" - pralenkia daugumą nešiojamų projektorių, todėl tai yra mūsų ryškiausias, pažangiausias, nešiojamas projektorius! Su galinga įmontuota baterija, 1080p FHD ir išmaniąja ekrano pritaikymo technologija, "Xgimi Halo+ Portable Projector" suteikia aukščiausios kokybės vizualinę patirtį, kurios Jums reikia keliaujant į naujas vietas.

Rašyti atsiliepimą